موضوعات = اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
تعداد مقالات: 12
1. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 109-123

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


5. مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 151-160

فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی


6. شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 63-74

محمد جواد حسین زاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد جواد کاظم زاده پارسی


7. بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 75-84

مهدی جلالی؛ اکرم شریفی


8. تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 89-99

سینوش همت زاده دستگردی؛ محمد حجت الاسلامی؛ اورنگ عیوض زاده


10. بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 63-72

فرزاد صادقی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده