موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
تعداد مقالات: 7
4. اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 119-132

سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی


6. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 11-24

الهام رضایی رودبره؛ علیرضا رحمن؛ تکتم مستقیم


7. تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 111-122

بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سیدمهدی اجاق؛ افسانه ندیمی