موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
تعداد مقالات: 45
5. تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 17-1

10.30495/jfst.2021.684118

مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کریمی


6. بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 29-13

10.30495/jfst.2021.680660

معصومه قطبی؛ لیلا امیدوار لنگرودی؛ طیبه السادات حسینی


11. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 40-31

10.30495/jfst.2020.674512

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


12. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 53-41

10.30495/jfst.2020.674524

نفیسه کوشکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ توحید نجفی میرک؛ محسن وظیفه دوست؛ فریبا نقی پور


13. بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 20-11

10.30495/jfst.2020.674112

فرشته حسینی؛ الناز میلانی؛ سمانه رضائی بروجردی؛ غلامعلی گلی موحد


18. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 25-15

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


22. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 133-125

10.30495/jfst.2020.665338

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


23. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 144-135

10.30495/jfst.2020.665340

ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس


24. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 37-48

10.30495/jfst.2019.545885

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی