موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
تعداد مقالات: 35
1. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 41-53

نفیسه کوشکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ توحید نجفی میرک؛ محسن وظیفه دوست؛ فریبا نقی پور


2. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 31-40

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


3. بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 115-124

سید محسن میر احمدی شریفی؛ مانیا صالحی فر


5. بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 11-20

فرشته حسینی؛ الناز میلانی؛ سمانه رضائی بروجردی؛ غلامعلی گلی موحد


7. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 125-133

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


8. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 135-144

ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس


10. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


14. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 37-49

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی


15. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 27-38

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی


17. غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 53-68

منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی


18. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-14

لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری


19. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 69-77

مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی


21. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 130-149

مائده عبادی ملاباشی؛ لیلا ناطقی


22. اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 103-113

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد