موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
تعداد مقالات: 29
2. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 135-144

ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس


3. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 125-133

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


7. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


8. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 37-49

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی


10. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 27-38

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی


11. غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 53-68

منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی


12. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 69-77

مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی


13. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-14

لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری


15. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 127-147

مائده عبادی ملاباشی؛ لیلا ناطقی


16. اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 103-113

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد


20. بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 63-72

فرزاد صادقی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده


21. تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-11

محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی


22. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی


23. تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 48-61

نادر روشن؛ ریحانه احمدزاده؛ الناز میلانی؛ پروین شرایعی


24. تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-11

ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری