موضوعات = بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
تعداد مقالات: 12
5. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی


8. ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 41-53

احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


9. بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-10

ادریس محمدی؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ احمد پدرام نیا


12. بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 77-87

ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو؛ حمید توکلی ‌پور؛ محسن مختاریان