کلیدواژه‌ها = آلوئه‌ورا
تعداد مقالات: 3
1. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

زینب گرائیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ شیما کاوه


2. تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 145-156

10.30495/jfst.2020.665341

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ نصرت عظیمی؛ فرزاد غیبی


3. بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 75-87

اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان