کلیدواژه‌ها = خواص آنتی‌اکسیدانی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2021.678973

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


2. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی