کلیدواژه‌ها = صمغ دانه شاهی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 130-149

مائده عبادی ملاباشی؛ لیلا ناطقی


2. تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 69-76

گلناز ملا احمد زاده دستجردی؛ سید علی مرتضوی؛ اکرم شریفی