کلیدواژه‌ها = ویسکوزیته
تعداد مقالات: 7
1. اثر دما و غلظت‌ بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 49-58

اکرم آریان فر؛ رویا امیری قنددشتی


3. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 57-71

مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس


4. بررسی خصوصیات رئولوژیکی سس کچاپ حاوی عصاره هیدروکلوئیدی گیاه چوبک

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 61-76

فاطمه حسینی طباطبایی؛ حجت کاراژیان؛ رضا کاراژیان