کلیدواژه‌ها = پکتین
تعداد مقالات: 6
1. تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 113-119

10.30495/jfst.2019.541366

اکرم آریان فر؛ شیما ظهوریان پردل


2. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، اردیبهشت 1396، صفحه 11-17

اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند


3. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


4. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 1-13

الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی