کلیدواژه‌ها = پکتین
تعداد مقالات: 6
1. تاثیرپکتین در پایدارسازی شربت خاکشیر

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 113-119

اکرم آریان فر؛ شیما ظهوریان پردل


2. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


3. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 11-17

اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند


4. بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 1-13

الهام آزادفر؛ امیرحسین الهامی راد؛ اکرم شریفی