کلیدواژه‌ها = گوار
تعداد مقالات: 5
1. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


3. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


4. کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 89-100

لاله گلچویی؛ مزدک عظیمی؛ حسین یوسفی