• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای ارزیابی
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام
کلیدواژه‌ها = کیک
تعداد مقالات: 4
1. فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 111-125

اسماعیل عطای صالحی؛ علی سرداریان

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 986.17 K

2. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 55-63

زهرا زارع؛ لیلا نوری؛ مریم فهیم دانش

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 493.41 K

3. بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک

دوره 5، شماره 1، بهار 1392، صفحه 85-90

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 205.7 K

4. تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 37-45

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 197.77 K

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • فلودیاگرام مراحل داوری مقالات 1399-09-24
  • لیست داوران مقالات سال 98 1399-09-24
  • دریافت فرم تعارض منافع 1399-06-24
  • دریافت نمونه فرم تعهدنامه 1398-07-29
  • انتشار کاغذی مقالات دوره سال 95 و سال 96 1397-10-25

 

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار می باشد

 

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب