کلیدواژه‌ها = پروتئین هیدرولیز شده
تعداد مقالات: 3
1. بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684164

مریم نوروزی چاکلی؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


2. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 123-133

احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین