کلیدواژه‌ها = ژلاتین
تعداد مقالات: 7
1. بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 105-114

10.30495/jfst.2020.674305

روح الامین مهدیان؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی


2. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

10.30495/jfst.2019.544373

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


3. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


4. بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 1-13

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی