کلیدواژه‌ها = خواص حسی
تعداد مقالات: 6
3. تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-11

ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


4. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 12-26

سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


5. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 55-63

زهرا زارع؛ لیلا نوری؛ مریم فهیم دانش