کلیدواژه‌ها = فراسودمند
تعداد مقالات: 6
1. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 67-75

زهرا همتی اردلی؛ محمد حجت السلامی؛ ساحل سها


4. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 137-149

شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


5. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری