کلیدواژه‌ها = فراسودمند
تعداد مقالات: 7
1. تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

حسن رشیدی؛ فوژان خراسانیان؛ مسعود نجف نجفی


5. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 137-149

شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


6. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری