کلیدواژه‌ها = خصوصیات فیزیکی
تعداد مقالات: 7
1. تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684152

سارا انصاری؛ مرجان حاجی زاده؛ بهرام بحری


2. بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 105-114

10.30495/jfst.2020.674305

روح الامین مهدیان؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی