کلیدواژه‌ها = خواص فیزیکی
تعداد مقالات: 7
1. غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 53-68

منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی


2. تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-11

ریحانه شاهین فر؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری