کلیدواژه‌ها = صمغ ژلان
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 89-99

سینوش همت زاده دستگردی؛ محمد حجت الاسلامی؛ اورنگ عیوض زاده


2. بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 1-13

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی


3. بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس

دوره 5، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-11

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی