کلیدواژه‌ها = مالتودکسترین
تعداد مقالات: 4
1. غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684150

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجتبی رئیسی


3. اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 131-142

10.30495/jfst.2019.544374

علیرضا عابدینی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان


4. بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 85-94

محمد کورشیان؛ اکرم شریفی؛ الهام مهدویان؛ شادی بلوریان