کلیدواژه‌ها = خصوصیات فیزیکوشیمیایی
تعداد مقالات: 13
1. اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 135-144

ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس


4. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 57-71

مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس


5. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 47-55

داوود سالارباشی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ سید علی مرتضوی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رضا احمدی


7. بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 55-63

زهرا زارع؛ لیلا نوری؛ مریم فهیم دانش


8. بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-70

الهه رازقندی؛ امیرحسین الهامی راد؛ علی قدس ولی؛ سید حسین استیری