کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 11
1. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 37-49

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی


3. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


6. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-8

سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی