کلیدواژه‌ها = جایگزین چربی
تعداد مقالات: 9
1. بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680669

فاطمه سیامک؛ درنوش جعفرپور


3. بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 85-97

10.30495/jfst.2020.674538

محمد رضا درخشانفر؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی


5. اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 131-142

10.30495/jfst.2019.544374

علیرضا عابدینی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان