کلیدواژه‌ها = پردازش تصویر
تعداد مقالات: 5
2. بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 77-83

محمد حسن کمانی؛ امید صفری؛ سید علی مرتضوی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ فاطمه مسلم خلیل غفوری


3. تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 93-102

سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی