کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی اکسیدانی
تعداد مقالات: 18
1. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1401

10.30495/jfst.2022.691056

شیوا گنجی جامه شورانی؛ علی محمدی ثانی؛ الهام مهدیان؛ سیده زهرا سیدالنگی


2. بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1401

10.30495/jfst.2020.1905693.1657

سید رسول شاه حسینی؛ سید روح الله جوادیان؛ رضا صفری


4. سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 25-13

10.30495/jfst.2021.680648

سید هاشم اخلاقی فیض اباد؛ محمد مهرشاد؛ حمید شهیدی مقدم؛ سید ابوالفضل موسوی


10. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


11. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

دوره 8، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 73-82

فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری