کلیدواژه‌ها = فعالیت آنتی اکسیدانی
تعداد مقالات: 16
1. فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685708

ماندانا مقیمانی؛ اکرم شریفی


2. سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن

دوره 13، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 13-25

10.30495/jfst.2021.680648

سید هاشم اخلاقی فیض اباد؛ محمد مهرشاد؛ حمید شهیدی مقدم؛ سید ابوالفضل موسوی


8. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


9. بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 73-82

فاطمه مسلم؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ اکرم شریفی؛ سید حسین استیری