کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 8
1. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2021.678973

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


3. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2020.673800

افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند


5. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی


7. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور