کلیدواژه‌ها = رئولوژی
تعداد مقالات: 8
2. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 27-38

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی


3. تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 147-155

عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ مصطفی گودرزی


4. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


5. بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 45-55

وحید جمالی؛ مریم جوکار؛ مرضیه بلندی؛ ابوالفضل اصلانی چقیورتی