کلیدواژه‌ها = مایکروویو
تعداد مقالات: 8
1. تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن

دوره 14، شماره 1، بهار 1401، صفحه 17-1

10.30495/jfst.2021.684118

مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کریمی


4. بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 107-118

زهرا دولت آبادی؛ سیدعلی مرتضوی؛ معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ سید حسین استیری


5. بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-21

امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی


6. بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 25-36

زهرا شریفیان؛ سید حسین حسینی قابوس


7. بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 129-141

فرزانه صفری؛ سیده زهرا سید النگی؛ هادی عالمی