کلیدواژه‌ها = پایداری اکسایشی
تعداد مقالات: 7
1. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 179-192

مهدی اطهری؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ نفیسه نعمت شاهی


2. تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 109-120

عطیه علیزاده؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان


4. بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 113-121

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ سید حسین استیری؛ زهرا دولت آبادی؛ محمد مسعود حفیظ


5. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 133-146

علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست


6. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 21-34

سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست