کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 7
2. تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685710

بهجت تاج الدین؛ صدیقه پردیس کیان؛ هما بهمدی


3. تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 138-127

10.30495/jfst.2020.674595

لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی؛ ممنونه شنگل


4. تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 9-19

سید احمد شهیدی؛ مهین مؤتمنی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی؛ آرش کوچکی