کلیدواژه‌ها = اینولین
تعداد مقالات: 16
1. طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

اعظم مجیدی؛ شاداب شهسواری؛ حسین عطار


6. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 137-149

شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


7. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 11-24

الهام رضایی رودبره؛ علیرضا رحمن؛ تکتم مستقیم


9. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 49-61

منا قربانخانی؛ اورنگ عیوض زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی جلالی