کلیدواژه‌ها = اینولین
تعداد مقالات: 14
4. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 137-149

شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


6. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 11-24

الهام رضایی رودبره؛ علیرضا رحمن؛ تکتم مستقیم


7. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 49-61

منا قربانخانی؛ اورنگ عیوض زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی جلالی