کلیدواژه‌ها = فراصوت
تعداد مقالات: 12
1. تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1401

10.30495/jfst.2022.691055

امیر حسین الهامی؛ سودابه عین افشار؛ محمد آرمین؛ نسیم پورابراهیم


3. بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 25-15

10.30495/jfst.2021.680639

لیلا روفه گری نژاد؛ آرزو علی اصل خیابانی؛ سپیدار سیدی منصور


5. تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 138-127

10.30495/jfst.2020.674595

لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی؛ ممنونه شنگل


7. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 87-97

10.30495/jfst.2019.541229

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان


8. خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت

دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، شهریور 1397، صفحه 27-34

محمد نجاتیان؛ سلیمان عباسی