کلیدواژه‌ها = بتاکاروتن
تعداد مقالات: 2
1. بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 25-36

زهرا شریفیان؛ سید حسین حسینی قابوس


2. تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 93-102

سید حسین حسینی قابوس؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ غلامحسن اسدی؛ مهران اعلمی