کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 12
2. بهینه‌سازی استخراج آبی و الکلی ترکیبات فنلی و آنتی‌اکسیدانی برگ گیاه کبر به روش فراصوت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684121

عبدالواحد صفرزائی؛ حمید سرحدی؛ علیرضا داشی پور


3. استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685709

صدیقه امیری؛ محسن رادی؛ الهه پریشانی


4. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2020.673800

افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند


5. تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 145-156

10.30495/jfst.2020.665341

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ نصرت عظیمی؛ فرزاد غیبی


7. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 87-97

10.30495/jfst.2019.541229

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان