کلیدواژه‌ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 8
1. تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 145-156

الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ نصرت عظیمی؛ فرزاد غیبی


3. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 85-95

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان