کلیدواژه‌ها = آنتی‌اکسیدان
تعداد مقالات: 4
1. مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 77-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی


2. بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 41-51

سعیده هاشمیان؛ امیر حسین الهامی؛ محمد آرمین


3. بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 27-40

بهناز انتظاری؛ حجت کاراژیان؛ اکرم شریفی