کلیدواژه‌ها = هیدرولیز آنزیمی
تعداد مقالات: 4
1. مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 77-88

10.30495/jfst.2019.545907

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی


2. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی