کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 7
2. تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 33-42

لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی


3. تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-11

محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی


4. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی