کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 14
1. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 67-75

زهرا همتی اردلی؛ محمد حجت السلامی؛ ساحل سها


2. ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی‌ شیمیایی آب سیب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 31-40

فروغ شواخی؛ رقیه سکوتی فر؛ سلاله پروین نژاد؛ آیدا دادخواه