کلیدواژه‌ها = بار میکروبی
تعداد مقالات: 3
1. تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2020.580767.1447

علی معتمدزادگان؛ شبنم حمزه؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ Joe Mack Regenstein


2. بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 96-85

10.30495/jfst.2020.674003

امیر نیک آسا؛ آیناز علیزاده؛ کامیار حیدرنژاد