کلیدواژه‌ها = زیره سبز
تعداد مقالات: 3
1. مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 37-45

حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی


2. بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO)

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 53-62

آزاده خیابانی؛ علی محمدی ثانی؛ ایمان فرحبخش