کلیدواژه‌ها = سیب زمینی
تعداد مقالات: 3
1. بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 89-101

مژگان یادگاری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سید جعفر هاشمی


2. کاهش مقدار آکریل‌آمید و جذب روغن برش‌های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوشش‌دهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 11-17

اکرم آریان فر؛ زهرا کشاورز؛ راضیه نیازمند