کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
تعداد مقالات: 14
1. تاثیر پیش تیمارهای فراصوت و آنزیم‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق با روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

نارملا آصفی؛ آیسان علیپور


2. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا


3. بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 85-96

10.30495/jfst.2020.674003

امیر نیک آسا؛ آیناز علیزاده؛ کامیار حیدرنژاد


4. بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 1-13

10.30495/jfst.2020.673774

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ زهرا دولت آبادی؛ سحر اصغری پور


6. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 13-24

10.30495/jfst.2019.545883

اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری


10. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 123-133

احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


11. بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 15-26

حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری


12. تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 35-43

سارا متینی؛ فرامرز جلیلی؛ امیر ابراهیمی؛ سید محمد مشکانی