کلیدواژه‌ها = رنگ
تعداد مقالات: 7
1. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


2. تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 101-109

مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی


3. تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 9-19

سید احمد شهیدی؛ مهین مؤتمنی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی؛ آرش کوچکی