کلیدواژه‌ها = رنگ
تعداد مقالات: 10
1. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی


2. اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1877658.1569

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی


4. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


5. تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 101-109

مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی


6. تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 9-19

سید احمد شهیدی؛ مهین مؤتمنی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی؛ آرش کوچکی