کلیدواژه‌ها = کیفیت
تعداد مقالات: 9
1. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 125-133

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


3. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 69-77

مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی


4. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 12-26

سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


5. تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 9-19

سید احمد شهیدی؛ مهین مؤتمنی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی؛ آرش کوچکی