کلیدواژه‌ها = بافت
تعداد مقالات: 12
1. تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 19 اردیبهشت 1401

10.30495/jfst.2022.691062

اکرم شریفی؛ فرشته مهاجر


3. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 161-141

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی


7. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی


8. تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 101-109

مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی