کلیدواژه‌ها = بافت
تعداد مقالات: 11
1. اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1877658.1569

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی


2. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

دوره 13، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 161-141

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی


5. تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 147-155

عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ مصطفی گودرزی


6. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی


7. تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 101-109

مریم عاملی؛ مهدی قیافه داوودی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حمید بخش آبادی