نویسنده = سید محمد علی رضوی
تعداد مقالات: 3
1. اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1877658.1569

مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی


2. بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-14

10.30495/jfst.2021.677804

مهدی نیک فرجام؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ جواد فیضی


3. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 57-71

10.30495/jfst.2019.541223

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی