نویسنده = علیرضا فرجی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399

هنگامه تجلی طهرانی؛ علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی


5. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


6. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی