نویسنده = انیسه جمشیدی
تعداد مقالات: 2
1. اثر قوام‌یابی و افزودن صمغ‌های CMC و کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 121-134

سید مهدی اجاق؛ سحر السادات موسوی بنی؛ علیرضا عالیشاهی؛ انیسه جمشیدی؛ عصمت محمدی؛ معظمه کردجزی


2. مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 137-150

محبوبه موسی یی پور؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان