نویسنده = زهرا دولت آبادی
تعداد مقالات: 6
1. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 40-31

10.30495/jfst.2020.674512

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


2. بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 13-1

10.30495/jfst.2020.673774

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ زهرا دولت آبادی؛ سحر اصغری پور


3. بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 107-118

زهرا دولت آبادی؛ سیدعلی مرتضوی؛ معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ سید حسین استیری


4. بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ

دوره 9، شماره 4، دی 1396، صفحه 113-121

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ سید حسین استیری؛ زهرا دولت آبادی؛ محمد مسعود حفیظ


5. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 98-109

حمید بخش‌آبادی؛ ابولفضل بوژمهرانی؛ محمد رستمی؛ شیلان رشیدزاده؛ زهرا دولت آبادی؛ ریحانه شاهین فر


6. بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 25-31

زهرا دولت ابادی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید هاشم اخلاقی فیض آباد؛ سید حسین استیری