نویسنده = رضا صفری
تعداد مقالات: 4
1. بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684164

مریم نوروزی چاکلی؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


2. ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 149-159

10.30495/jfst.2021.680637

فاطمه علی محمدی؛ َشبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری